Taarten, gebak en koek

Cato maakt voor u een (kinder)verjaardagstaart van fondant, bruilofttaarten, geboorte of babyshower, geslaagd, gebak op het werk voor een jubilaris of gewoon een gezellig gebakje bij de koffie zonder reden!
Alle taarten en gebakjes zijn maatwerk taarten en worden met veel liefde en creativiteit gemaakt door Marloes van Cato zelf.
Voor zowel de buitenkant als de binnenkant is de keuze aan u, want u bepaalt uw taart!
Er is heel veel mogelijk, want een taart hoeft er niet alleen mooi uit te zien maar hij moet minstens zo lekker smaken toch?!

"Traktaties van Cato" maakt al uw traktaties. Hierbij kunt u denken aan een kindertraktatie voor op school of het kinderdagverblijf maar ook een traktatie bij u op het werk, of gewoon thuis voor bij de koffie. U kunt uw eigen wensen en voorkeuren aan geven en ik ga er mee aan de slag.
Als leidraad vind ik het zelf leuk om met een thema te werken maar dit hoeft zeker niet.

Ook kunt u bij Cato terecht voor een workshop fondant taarten, cupcakes of cookies maken. Ik kom dan met de benodigde materialen bij u op locatie, kijk voor meer informatie bij 'Workshops'. Tevens biedt Cato mogelijkheden voor een "Sweetytable" in combinatie met traktaties en hapjes en drankjes of high tea. Kijk hiervoor onder de tab 'Catering'.

Wilt u een taart bestellen stuurt een mail naar bijcato@gmail.com