Kinderfeestje

Het is soms moeilijk in deze tijd, met een ruim aanbod, om een geslaagd kinderfeestje te organiseren voor verschillende leeftijden. Geen nood, vanaf vandaag ben ik er om u te helpen!

Ik heb de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met kinderen en het organiseren van activiteiten met thema's. We bespreken samen al dan niet met de jarige Job wat jullie wensen zijn. Ik kom bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. We gaan samen kijken naar de mogelijkheden en met welke dingen ik u zou kunnen helpen! Vanaf dat moment komen er pas kosten bij kijken. Van alleen een idee tot de totale aankleding en begeleiding. Mocht het nodig zijn schakel ik extra ervaren krachten in bij grote groepen kinderen.

Van schminken, een clown, een taartje of cupcakes versieren, je eigen high tea of Sweetytable maken, een stoere speurtocht of smokkeltocht door het bos tot een fotoshoot met een complete make-over, alles kan en alles is mogelijk!

Geen hulp van Cato nodig tijdens het feestje kan natuurlijk ook. Hiervoor kunt u ook alleen gebruik maken van een lekker taartje, cupcakes of traktatie. Of één van de themakisten die u kunt vinden in de lijst van materiaalverhuur. Staat uw thema er niet bij, vragen naar de mogelijkheden mag altijd. We maken graag ook nieuwe kisten.

Altijd lastig: 'Wat geef ik de kids te eten?' Via feest met Cato kan ik hier voor u heel makkelijk voor zorgen: een stapel pannenkoeken, poffertjes of een complete Pizzarette met pizza deeg, saus, kaas en beleg is mogelijk. Kijk hiervoor in de bestellijst van de hapjes!


 

Terug naar de vorige pagina