Overige feesten

Heeft u hulp nodig bij het organiseren van een feest? Feest met Cato helpt u graag. Niet alleen met gebak of een hapje, maar ook met de locatie, uitnodigingen, aankleding, bestellingen en levering van verschillende materialen zoals statafels, buffettafels, heaters en partytenten. Maar ook bijvoorbeeld de limondafontein voor de kinderen, de Pizzarette of een shaving dish om uw eigen hapjes in warm te houden.

Voor het organiseren van de verschillende feestjes heb ik contacten met verschillende diensten in elke prijscategorie. Graag koppel ik u aan professionele mensen die hun vak verstaan. Denk hierbij aan een fotograaf, Ballonnen clown, Animatie types, sminckartist, of bloemist maar ook kunt u bij mij terecht voor leuke zanger.

Heeft u er al eens aandacht dat wanneer u een feestje geeft, er iemand is die alle kinderen in de gaten houdt en een leuke activiteit verzorgt zodat u en uw gasten ook volledig kunnen genieten van het feest? Na jaren ervaring met het werken met kinderen en nu in het dagelijks leven ouder weet ik hoe fijn het kan zijn dat er goed voor uw kinderen wordt gezorgd. Daarom bied ik eventueel met wat lieve ervaren (ex) collega's deze dienst aan.


 

Terug naar de vorige pagina