Vrijgezellenfeest / Bruiloft

Plannen om te trouwen of een vriend of vriendin, zus of broer die gaat trouwen maar heeft u zelf geen zin of ontbreekt het u gewoon aan tijd om het zelf te organiseren? Geen probleem, Feest met Cato zorgt er voor dat het een feest wordt om nooit te vergeten.

Feest met Cato heeft al verschillende contacten met locaties en verhuur bedrijf voor een ruim aanbod aan keuzes. Feest met Cato zorgt voor de zoete hapjes, de hartige hapjes, vrijgezellen of bruidstaart , de locatie, inrichting waar nodig de versieringen en het opruimen. Zelf hoeft u alleen maar te gaan zitten en te genieten!

Een vrijgezellenfeest bij Feest met Cato is er al vanaf €15,00 p.p. Prijs voor bruiloft is afhankelijk van uw eigen wensen. De planning van uw bruiloft ontstaan door persoonlijke gesprekken.

Enkel een vrijgezellentaart of bruidstaart bestellen kan natuurlijk ook, daarvoor verwijzen wij u graag door naar de pagina: Taart bestellen.

Voor een bruidstaart maakt feest met Cato graag voordat u beslist kleine proeftaartjes, de kosten hiervoor zijn €25,-. Heeft u vragen of willt u een vrijblijvende afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Klik dan even hier!


 

Terug naar de vorige pagina